Globální poskytovatel řešení pro čištění odpadních vod

Více než 14 let zkušeností s výrobou

Charakteristika generátoru mikro nano bublin

S vypouštěním průmyslových odpadních vod, domovních splašků a zemědělských vod se eutrofizace vod a další problémy stávají stále závažnějšími.Některé řeky a jezera mají dokonce černou a páchnoucí kvalitu vody a velké množství vodních organismů zemřelo.

Existuje mnoho zařízení na úpravu řek,generátor nano bublinje velmi důležitý.Jak funguje generátor nanobublin ve srovnání s obyčejným perlátorem?Jaké jsou výhody?Dnes se vám představím!
1. Co jsou nanobubliny?
Ve vodním útvaru je mnoho drobných bublinek, které mohou vodnímu útvaru dodávat kyslík a čistit vodní útvar.Takzvané nanobubliny jsou bubliny o průměru menším než 100nm.Thegenerátor nano bublinpoužívá tento princip k čištění vody.
2. Jaké jsou vlastnosti nanobublin?
(1) Plocha povrchu je relativně zvětšená
Při stejném objemu vzduchu je počet nanobublin mnohem větší, povrch bublin se odpovídajícím způsobem zvětší, celková plocha bublin ve styku s vodou je také větší a různé biochemické reakce se také exponenciálně zvyšují .Efekt čištění vody je patrnější.
(2) Nanobubliny stoupají pomaleji
Velikost nanobublinek je malá, rychlost stoupání je pomalá, bublina zůstává ve vodě po dlouhou dobu a s ohledem na zvětšení měrného povrchu se rozpouštěcí kapacita mikro-nanobublinek zvýší o 200 000 krát než v běžném ovzduší.
(3) Nano bubliny lze automaticky natlakovat a rozpustit
Rozpouštění nanobublin ve vodě je proces postupného smršťování bublin a zvýšení tlaku zvýší rychlost rozpouštění plynu.S přibývajícím povrchem bude rychlost smršťování bublin stále rychlejší a nakonec se rozpustí ve vodě.Teoreticky je tlak bublin nekonečný, když se chystají zmizet.Nanobubliny mají vlastnosti pomalého vzestupu a samotlakového rozpouštění, což může výrazně zlepšit rozpustnost plynů (vzduch, kyslík, ozón, oxid uhličitý atd.) ve vodě.
(4) Povrch nanobubliny je nabitý
Rozhraní plyn-kapalina tvořené nanobublinkami ve vodě je atraktivnější pro anionty než kationty, takže povrch bublin je často negativně nabitý, takže nanobubliny mohou adsorbovat organickou hmotu ve vodě a mohou také hrát roli při bakteriostáze.


Čas odeslání: 15. září 2023